kuin_HEADERS-WEB

Vacatures

Als grondwerker GWW ben je werkzaam met de aanleg en het onderhoud van infrastructurele werken, waterbouwkundige- en oeverwerken, kleinschalige funderingswerken, etc.

Functieomschrijving
Als uitvoerder / projectleider bent u verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere projecten binnen de gestelde doelstellingen op het gebied van (beeld) kwaliteit, planning, veiligheid en rendement. U voert overleg met betrokken partijen en organiseert de werkzaamheden.

U bent in staat om zelfstandig te werken en leiding te geven. U bent de schakel tussen de projecten en de directies. Uw overige werkzaamheden bestaan uit het regelen van de samenstelling van de werkploegen (in overleg met onze afdeling planning).

U zorgt voor het tijdig afroepen van onderaannemers, materiaal en materieel en u coördineert de werkzaamheden. U heeft contact en overleg met overige teamleden en de opdrachtgever, zorgt voor het beheren en bijhouden van de projectadministratie.

U kunt maatregelen nemen om kosten van arbeid en materieel binnen het budget te houden. U zorgt voor netheid op de werklocaties en neemt maatregelen om kwaliteit, veiligheid en arbeidsomstandigheden veilig te stellen.

Functie eisen
Voor deze uitdagende functie heeft u een opleiding gevolgd op MBO /HBO niveau in de Cultuur en Groen sector. Hiernaast ben u in het bezit van het (VOL) VCA certificaat, of bereid dit te halen. U heeft enige jaren ervaring met grote en kleine projecten. U bezit goede communicatieve vaardigheden en een goed praktisch en technisch inzicht. Ervaring in de Cultuur en Groen sector is een pré, hiernaast heeft u kennis van RAW-systematiek en heeft u goede beheersing van Word en Excel.

Naast opleiding en kennis heeft u een flexibele werkhouding, overtuigingskracht en bent u een teamplayer.

Wij bieden 
• Een plezierig en informeel werkklimaat; 
• Passende salariëring en goede Arbeidsvoorwaarden.

Reactie:
Reacties (schriftelijk of per email) ontvangen wij graag binnen 14 dagen met een korte motivatie en CV.

Download vacature