IMG_1284

Stalen buispalen

Stalen buispalen worden voornamelijk gebruikt op lokaties waar grote heistellingen niet kunnen komen. Een stalen buispaal wordt in segmenten de grond in geslagen; op het deel dat reeds in de grond is gebracht wordt een volgend deel gelast, net zolang tot de draagkrachtige laag is bereikt.

Wanneer de voet van de buispaal, welke is afgesloten met een metalen deksel, de draagkrachtige laag heeft bereikt, wordt de paal volgestort met beton en voorzien van wapening. Stalenbuispalen zijn er in diverse diameters. Veel gebruikte diameters zijn 168, 219 en 273 mm. Doordat stalen buispalen in segmenten de grond ingaan kan de heistelling klein van afmeting zijn. Er kan zelfs een machine in onderdelen door een woning aangevoerd worden, waarna deze modulair wordt opgebouwd.
Middenweg 7
4225 SK Noordeloos
info@dekuipergroep.nl

0183 820 920

BEL MIJ TERUG
overzicht activiteiten
kuin_PROJECT-BG3

Overzicht van onze activiteiten

De Kuiper Groep met de divisies Civiel en Waterbouw, Heiwerken en Cultuur en Groen, staat garant voor uitvoering van zowel grote als kleinere projecten met alle aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de voortdurende ontwikkeling is De Kuiper Groep uitgegroeid tot een speler van formaat en een specialist in onderstaande deelmarkten.