Loet - Berkenwoudse Vliet_Foto4

Ottoland

Aanleg fietsverbinding Achterland-Ottoland

Opdrachtgever: Waterschap Rivierenland
Directie: Adcim


Het uit te voeren werk is gelegen tussen de kernen Groot Ammers en Ottoland, tussen de straten Achterland en de Brandwijkse dijk aan de ooszijde van de Ammerse Boezem en verloopt vanaf daar via de westzijde van de Ammerse Boezem van de Brandwijkse dijk tot aan de Burgermeester Visserwerf. De verbinding van de voorgenoemde twee delen vindt plaats door een reeds gerealiseerde fiets- en voetgangersbrug.

Het werk is opgesplitst in twee percelen;

Perceel I betreft de aanleg van het fietspad en het verbeteren van de kade, vanaf de bestaande houten fietsbrug tot de Burgemeester Visserwerf te Ottoland.

Perceel II betreft de aanberming van de bestaande kade ter plaatse van de vijver en de aanleg van een plaat-stalen duiker ter hoogte van de straat Achterland.

De Kuiper Noordeloos BV heeft opdracht gekregen van Waterschap Rivierenland om het fietspad aan te leggen langs de Ammerse Kade ter hoogte van Ottoland en Groot Ammers. zie afbeelding overzichtstekening traject “Aanleg nieuw fietspad (rood)”

De werkzaamheden starten maandag 14 september 2015 en nemen ongeveer een half jaar in beslag.

Voor de aanleg van het fietspad wordt circa 30.000m3 klei en 10.000m3 ketelzand gebruikt.

Om dit mogelijk te maken is er een overslagdepot ingericht aan de Fortweg te Streefkerk. Vrachtwagens brengen de klei en het ketelzand naar dit depot . Hier wordt het overgeladen in beunbakken. De beunbakken varen over de Ammersche boezem naar de plek van verwerking op de kade. De beunbakken worden daar gelost met een overslagkraan waarna het wordt verwerkt in de kade.

Wij dragen zorg voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden en proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Als u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze uitvoerder via telefoonnummer 0183 820 920. Hij is uw aanspreekpunt tijdens de uitvoering.

Met vriendelijke groet,

De Kuiper Groep
Werkvoorbereider

  Middenweg 7
4225 SK Noordeloos
info@dekuipergroep.nl

0183 820 920

BEL MIJ TERUG
terug naar overzicht referenties