kuin_HEADERS-WEB

Oeverbescherming

Oplossingen voor oeverbescherming zijn er in vele soorten en maten. Het is zaak voor elke situatie het juiste materiaal te gebruiken. De Kuiper Groep heeft ruime expertise in het aanbrengen van oeverbescherming. Onze service begint dan ook met een advies over welk type materiaal zich het beste leent voor de situatie in kwestie.

Onze oplossingen op het gebied van oeverbescherming zijn niet alleen praktisch maar ook economisch. Economisch omdat duurzaamheid hoog in ons vaandel staat. De uitvoering varieert van damwanden van hout, beton of staal tot schanskorven en keerwanden. In ons waterrijke land zijn al vele kilometers aan watergangen door onze deskundigen voorzien van de juiste bescherming waarbij aan de meest recente milieueisen wordt voldaan. Onze werkzaamheden beperken zich overigens niet tot oeverbescherming, we leveren ook steigers, vlonders en botenhellingen.
Middenweg 7
4225 SK Noordeloos
info@dekuipergroep.nl

0183 820 920

BEL MIJ TERUG
overzicht activiteiten
download het referentieblad
kuin_PROJECT-BG3

Overzicht van onze activiteiten

De Kuiper Groep met de divisies Civiel en Waterbouw, Heiwerken en Cultuur en Groen, staat garant voor uitvoering van zowel grote als kleinere projecten met alle aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de voortdurende ontwikkeling is De Kuiper Groep uitgegroeid tot een speler van formaat en een specialist in onderstaande deelmarkten.