20170112_105818

Houten heipalen

Houten heipalen worden veelvuldig toegepast in de woning- en agrarische bouw. De enorme Vinexwijken van tegenwoordig doen hun voordeel met prefab funderingen, maar vooral bij kleinschaliger nieuwbouw geeft de Houten Heipaal vrijwel altijd een financieel voordeel. Ook als funderingspaal voor riolerings- en wegenbouwwerken doet de Houten Heipaal al vele decennia dienst.

Tevens worden de houten heipalen veelal gebruikt onder veestallen, wagenschuren, bruggen en sleufsilo's. Houten heipalen zijn uit voorraad leverbaar, in lengten van 4,0 t/m 22,0 meter. De standaard puntdiameters van houten heipalen varíëren van 9 tot en met 16 centimeter. Overige afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.
Middenweg 7
4225 SK Noordeloos
info@dekuipergroep.nl

0183 820 920

BEL MIJ TERUG
overzicht activiteiten
kuin_PROJECT-BG3

Overzicht van onze activiteiten

De Kuiper Groep met de divisies Civiel en Waterbouw, Heiwerken en Cultuur en Groen, staat garant voor uitvoering van zowel grote als kleinere projecten met alle aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de voortdurende ontwikkeling is De Kuiper Groep uitgegroeid tot een speler van formaat en een specialist in onderstaande deelmarkten.