IMG_0086-1

Bruggen in cultuurtechnische werken

Vele watergangen groot en klein zijn in de loop der jaren overbrugd door De Kuiper. Als de afmetingen het toelaten worden de bruggen prefab gemaakt in onze werkplaats.

Deze bruggen worden onder optimale omstandigheden gemaakt, en zijn dan ook van hoge kwaliteit. De grotere verkeersbruggen worden in het werk gemaakt, van beton, staal of hout. Ook een combinatie van materialen wordt vaak toegepast. Landbouwbruggen gedeeltelijk prefab behoren ook tot het assortiment. Met eigen pontons zijn wij ook in staat op moeilijk bereikbare plaatsen of minder draagkrachtige gronden bruggen te bouwen. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend advies of een offerte.
Middenweg 7
4225 SK Noordeloos
info@dekuipergroep.nl

0183 820 920

BEL MIJ TERUG
overzicht activiteiten
kuin_PROJECT-BG3

Overzicht van onze activiteiten

De Kuiper Groep met de divisies Civiel en Waterbouw, Heiwerken en Cultuur en Groen, staat garant voor uitvoering van zowel grote als kleinere projecten met alle aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de voortdurende ontwikkeling is De Kuiper Groep uitgegroeid tot een speler van formaat en een specialist in onderstaande deelmarkten.