IMG_2856

Betonpalen

Het toepassen van de prefabheipaal is nog steeds de meest bekende en gebruikte funderingsmethode. Zeker bij bijvoorbeeld grote nieuwbouwlocaties is dit een uitermate geschikte methode van funderen.

Sinds het opkomen van de betonpaal, in de jaren '70, leggen wij ons ook toe op het heien daarvan. Diverse projecten zijn reeds door De Kuiper Heiwerken uitgevoerd. Maar wij zijn niet alleen in de weer met dergelijke prestigieuze projecten, wij richten ons vooral ook op kleinere projecten. Onze flexibiliteit en klantgerichtheid komen daarbij bijzonder goed van pas. Ook het heien van prefab betonpalen kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan De Kuiper Heiwerken.
Middenweg 7
4225 SK Noordeloos
info@dekuipergroep.nl

0183 820 920

BEL MIJ TERUG
overzicht activiteiten
kuin_PROJECT-BG3

Overzicht van onze activiteiten

De Kuiper Groep met de divisies Civiel en Waterbouw, Heiwerken en Cultuur en Groen, staat garant voor uitvoering van zowel grote als kleinere projecten met alle aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de voortdurende ontwikkeling is De Kuiper Groep uitgegroeid tot een speler van formaat en een specialist in onderstaande deelmarkten.