kuin_HEADERS-WEB

Agrarisch loonwerk

De Kuiper Groep positioneert zich op de markt als professionele partner en een speler van grote omvang op het gebeid van agrarisch loonwerk. Meer dan vijftig jaar heeft De Kuiper Groep ervaring op het gebied van agrarisch loonwerk.

Het loonwerk is door de jaren sterk veranderd door de schaalvergroting in de agrarische sector. Het materieel is optimaal gemoderniseerd en geautomatiseerd naar het gemak van de mens en beperking van de kosten. Het moderne materieel en gespecialiseerde personeel is de basis voor het behalen van een hoge capaciteit in de oogsttijden.

De werkzaamheden in het loonwerk gebeuren vooral regionaal. De Kuiper Groep is gevestigd in een veenweidegebied.

Wij zijn gespecialiseerd in a.o.;
⟩ kavelverbetering en graslandvernieuwing 
⟩ onderhouden van watergangen 
 persen en wikkelen van balen
⟩ hooipersen in kleine pakken 
⟩ grondbewerking  
⟩ graskuilen 
⟩ bemesting 
 gras maaien

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig personeel met modern materieel. Voor de uitvoering worden de mensen met de klant besproken. Aan de hand van deze wensen wordt gezocht naar de juiste machine. Door de grote veelzijdigheid van mens en machine is er voor alle wensen op het gebied van agrarisch loonwerk een oplossing bij De Kuiper Groep.

Middenweg 7
4225 SK Noordeloos
info@dekuipergroep.nl

0183 820 920

BEL MIJ TERUG
overzicht activiteiten
download het referentieblad
tile-2
tile-3
tile-4
tile-5
icon-example
kuin_PROJECT-BG3

Overzicht van onze activiteiten

De Kuiper Groep met de divisies Civiel en Waterbouw, Heiwerken en Cultuur en Groen, staat garant voor uitvoering van zowel grote als kleinere projecten met alle aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de voortdurende ontwikkeling is De Kuiper Groep uitgegroeid tot een speler van formaat en een specialist in onderstaande deelmarkten.