kuin_HEADERS-WEB

Agrarisch betonwerk


Kavelpaden
De Kuiper Groep heeft jarenlang ervaring met het aanleggen van kavelwegen en paden. In het verleden heeft De Kuiper Groep bij menig agrarisch bedrijf kavelpaden aangelegd in alle soorten en maten. Kavelwegen en toegangswegen worden vaak aangelegd op plaatsen waar een slechte ondergrond ligt. Door gebruik te maken van beton en geavanceerde machines hoeven er geen voorzorgsmaatregelen worden genomen met betrekking tot de ondergrond. De weg zal er strak uit blijven zien en zich manifesteren als een zeer duurzame oplossing. Bij de aanleg van een kavelweg of pad kunt u aangeven welke wensen u heeft. De draagkracht, de breedte en andere zaken zullen uitgebreid met u besproken worden.

Sleufsilo’s
Sleufsilo’s zijn een must binnen het agrarische bedrijf. De Kuiper Groep bouwt ze volgens de geldende regelgeving. Er wordt kwaliteitswerk geleverd dat is voorzien van de nodige garanties. Zowel prefab, als in het werk gestorte sleufsilo’s zijn in de loop de jaren veel bij agrariërs gerealiseerd door De Kuiper Groep. Het gehele traject, van ontwerp tot realisatie kan De Kuiper Groep voor u uitvoeren. In het werk gestorte sleufsilo’s worden veelal gefundeerd op heipalen. Het onderheien inclusief berekenen en sonderen van het heiwerk van de sleufsilo’s gebeurt in samenwerking met De Kuiper Heiwerken.

Middenweg 7
4225 SK Noordeloos
info@dekuipergroep.nl

0183 820 920

BEL MIJ TERUG
overzicht activiteiten
kuin_PROJECT-BG3

Overzicht van onze activiteiten

De Kuiper Groep met de divisies Civiel en Waterbouw, Heiwerken en Cultuur en Groen, staat garant voor uitvoering van zowel grote als kleinere projecten met alle aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de voortdurende ontwikkeling is De Kuiper Groep uitgegroeid tot een speler van formaat en een specialist in onderstaande deelmarkten.